Guld & Rod Ringkøbing

Loppemarked gjort nemt for dig fra Ringkøbing og omegn.

Guld & Rod loppemarked Ringkøbing

Hos Guld & Rod Ringkøbing, kan du gå på opdagelse i vores store loppemarked hal hver dag. Vi har åbent samtlige ugens dage, og langt de fleste helligdage. Så der er altid mulighed for at gøre et godt fund.

Selve butikken er på omkring 800 m², fyld med spændende loppefund. Der er så meget forskelligt til salg at det kun er fantasien der sætter grænser.

Hvis du selv har nogle ting i overskud, du gerne vil have skiftet ud til kontanter i stedet, er Guld & Rod det helt rigtige koncept for dig. Vi er nemlig en form for loppemarked, hvor du kan sælge dine ting uden at du skal stå ved din stand hele dagen lang, i al slags vejr. Det eneste du skal gøre er at leje en loppemarkeds stand hos os, sætte en pris på dine ting og stille dem pænt på din stand. Så klarer vi hele salget for dig og overfører din fortjeneste direkte til din bank konto.

Vi har i butikken over 300 stande vi lejer ud til glade standholdere der elsker loppemarked, retro og vintage. Mange af vores standholdere er også regelmæssigt på normale loppemarkeder hvor de er ude og finde lækre loppefund som de så sælgere videre til dig på deres stand hos Guld & Rod i Ringkøbing. Det gør at du altid kan finde mange spændende og specielle ting i vores kæmpe indendørs loppehal.

Her finder du os

Åbningstider i Ringkøbing

Vores normale åbningstider:

Mandag    10:00 – 18:00
Tirsdag     10:00 – 18:00
Onsdag     10:00 – 18:00
Torsdag     10:00 – 18:00
Fredag        10:00 – 18:00
Lørdag        10:00 – 15:00
Søndag       10:00 – 15:00

Vores personale

Bente Petersen

Bente Petersen

Butiks bestyrer
Sean Vestergaard

Sean Vestergaard

Butiks Assistent

Ansvarsområde: Kundepleje

Amanda Ramskov

Amanda Ramskov

Assistance