Guld & Rod Ribe

BUTIKKEN OG UDVALGET

Hos Guld & Rod i Ribe, kan du gå på opdagelse i vores 550 m2 indendørs loppemarkedshal året rundt. Vi har åbent næsten alle ugens dage, i alt 361 dage om året – så der er altid mulighed for at gøre et godt køb, hvis du ligesom os elsker genbrug og antikke fund. I Guld & Rod er det private mennesker, som lejer sig ind på en af vores mere end 300 stande, og alle standene er derfor forskellige herinde. Man kan hovedsageligt finde brugte ting, men også nye varer og hjemmelavede produkter. Udvalget i butikken er altså bredt, og man kan finde næsten alt lige fra børnetøj, lamper, garn, bøger, brugskunst, sko, glas og spil, der er faktisk næsten ikke det, vi ikke sælger.

DIT ROD ER GULD VÆRD

Hvis dit hjem er fyldt med tøj og ting som du ikke får brugt, men som alligevel er for godt til at blive smidt ud eller gives bort, så kan du få det skiftet ud til kontanter hos os. Du kan nemlig sælge dine ting hos os, uden det helt store arbejde. Du lejer blot en stand, prismærker dine varer og sætter dem pænt op, så klarer vi hele salget! Prismærkerne får du hos os, samt et link til hvor du kan følge med i salget hjemmefra, og så bliver din fortjeneste overført direkte til din bankkonto en gang i måneden.

DEN HYGGELIGE STEMNING

Udover at man kan købe og sælge ting i butikken, er Guld & Rod også et samlingssted for personer – både standholdere og kunder. Vi har bl.a. et sofahjørne herinde, hvor vi sørger for at der er kaffe og te på kanden!
Når du er derhjemme, kan du også følge med i hvad der sker i butikken, samt hvilke spændende varer vi får ind, ved at følge os på Facebook “Guld & Rod Ribe” eller på Instagram “guldogrodribe”, hvor vi dagligt poster opslag og billeder.
Vi glæder os til at se dig i butikken på Industrivej 58, 6760 Ribe.